Trapliften

Advies

Door - admin

Hoe terrasverlichting de uitstraling van uw huis kan verbeteren

Hoe terrasverlichting de uitstraling van uw huis kan verbeteren. Of uw veranda nu groot of klein is, buitenverlichting helpt bij het creëren van een gastvrije en gezellige sfeer. Het biedt ook veiligheid en zekerheid voor u en uw gezin.

Afhankelijk van de bouwstijl van uw huis wilt u misschien een enkele terraslamp boven de stoep of een groep lampen om een ingang te verlichten. Meet de breedte en hoogte van uw stoep om de juiste armatuurgrootte te bepalen.

Plafond:

Plafond-armaturen zijn er al een tijdje, maar ze zijn nog steeds een top keuze voor veel huiseigenaren. Naast het verlichten van uw leefruimte buiten, kunnen deze armaturen ook de algemene uitstraling van uw huis of bedrijfspand verbeteren met hun elegante ontwerpen en strakke afwerking.

Deze armaturen komen in een verscheidenheid van stijlen en afwerkingen, dus je bent zeker om iets dat past bij uw stijl en budget te vinden. Er zijn er zelfs een paar die eruit springen als de meest stijlvolle van het stel. De beste manier om uw keuzes te beperken is om goed te kijken naar de ruimte die u beschikbaar hebt en de verlichtingsbehoeften van uw ruimte.

Naast het kiezen van de beste lamp voor uw buitenruimte, moet u ook overwegen hoe u deze gaat installeren. Of u nu van plan bent het op uw dak of in een dek te installeren, een goede installatie zal u jarenlang veilig en gelukkig houden.

Het lijdt geen twijfel dat een goede plafondbeugel een geweldige manier is om uw buitenruimte te verlichten, maar u moet wel uw huiswerk doen voordat u de nieuwste en beste overkapping verlichting aanschaft. Hier zijn een paar dingen om te onthouden bij het selecteren van de juiste voor u en uw gezin:

Paalverlichting

Buitenpaalverlichting is een geweldige manier om een pad of oprit te verlichten en tegelijkertijd een warme gloed te geven die mensen helpt zich prettig te voelen in de buitenlucht. Ze zijn ook een geweldige manier om specifieke delen van uw tuinarchitectuur te accentueren, zoals borders of tuinbeelden.

Ze zijn meestal beoordeeld voor gebruik in natte locaties, wat betekent dat ze zijn ontworpen om in staat te zijn om directe blootstelling aan regen en vocht te weerstaan. Deze armaturen worden meestal gebruikt om een gepolijste esthetiek toe te voegen aan landschapsontwerpen in zowel commerciële als residentiële instellingen.

Een post licht of lantaarn armatuur is meestal een rechthoekige of cilindrische armatuur die wordt gemonteerd op een paal, pier, of andere structuur. Ze worden vaak geïnstalleerd langs opritten en paden om verlichting te bieden voor voetgangers, maar ze kunnen ook worden gebruikt als een decoratief element op een stenen muur of patio.

De meeste post lampen zijn verkrijgbaar in een reeks van stijlen, en ze kunnen worden gekoppeld met andere landschap verlichting armaturen aan een goed afgeronde buitenverlichting regeling te voltooien. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van kleuren, en sommige modellen omvatten opties voor bewegingssensoren of fotocellen om de hoeveelheid verlichting te regelen.

Een andere overweging is de schaal van uw ruimte. U zult de hoogte van uw veranda of terras willen bepalen voordat u de benodigde verlichting aanschaft, zodat u zeker weet dat u genoeg ruimte hebt voor uw nieuwe armatuur.

Of u nu een lantaarnpaal toevoegt aan uw veranda of gewoon probeert de ruimte rond uw huis te verlichten, het is belangrijk om te weten hoe groot uw veranda is en wat voor soort verlichting u nodig hebt. Als u bijvoorbeeld een overdekte veranda hebt, moet u ervoor zorgen dat uw armatuur minstens een derde van de hoogte van de deur is.

Als u op zoek bent naar een buitenlamp die bij uw inrichting past of verlichting overkapping , kunt u overwegen een ontwerp te kiezen dat bij de stijl van uw huis past. Veel fabrikanten produceren armaturen die passen bij een breed scala van decor, met inbegrip van mediterrane, Toscaanse, overgang traditionele en meer.

Hinkley Lighting biedt een grote keuze aan stijlen, maten en afwerkingen. Van roestvrij staal tot River Rock brons, deze lampen zijn veelzijdig en kunnen passen in elk huis interieur of exterieur kleurenpalet.

Down Lighting – Verlichting

Down Lighting is een effectieve en aantrekkelijke manier om uw tuin of landschap te verlichten. Net als maanlicht produceert het een zachte, warme gloed die de natuurlijke schoonheid van uw woning accentueert.

In de meeste huizen is al enige verlichting aanwezig – meestal in de vorm van eenvoudige 120-volt armaturen onder goten, dakranden of andere overstekken. Deze lampen verlichten doorgaans de zijkant van uw huis met een aantrekkelijke lichtkegel.

De sleutel tot natuurlijk ogende downlighting is de keuze van het juiste type armatuur. Dit zal bepalen welk type verlichting wordt gebruikt en hoe het wordt gemonteerd, evenals de hoek waarin het licht naar beneden wordt gericht.

Als u een brede dekking van downlighting wilt, zoek dan naar een armatuur die het licht op de grond onder uw tuin of landschap kan werpen. U kunt een verscheidenheid van downlighting armaturen die speciaal zijn ontworpen om dit te doen, zoals de FCW1084 armatuur van Night Vision Lighting.

Deze armaturen zijn gemaakt met corrosiebestendige heavy gauge aluminium dat is gegoten en naad gelast om solide constructie en duurzaamheid te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in symmetrische en asymmetrische opties met 0-10V dimfunctie.

Veel downlights voor buiten zijn ook ontworpen met een lichte blauwverschuiving, om het Purkinje-effect na te bootsen dat in de natuur optreedt wanneer het licht door bladeren en takken valt. Deze blauwverschuiving is vooral belangrijk bij het verlichten van hoge bomen, omdat het de manier nabootst waarop de zon op het gebladerte reflecteert, waardoor uw landschap een extra element van drama krijgt.

Downlights kunnen ook worden gebruikt om kortere struiken en heesters te verlichten die dicht bij het huis staan. Hierdoor zijn ze gemakkelijker te herkennen voor gasten en kunt u uw tuin ’s nachts netjes houden.

Hoewel deze methode van verlichting een beetje ingewikkeld kan zijn, kan ze ook prachtige effecten opleveren. Als u niet zeker weet hoe u uw downlights moet monteren of wat de beste plaats voor hen is, is het een goed idee om een boomverzorger of een professionele landschapsverlichter in te huren om het werk voor u te doen.

op batterijen
Batterij aangedreven lichten zijn een dubbeltje een dozijn en kan worden gevonden in een verscheidenheid van vormen, maten en stijlen. Een paar van de meer esthetische modellen komen zelfs met een ingebouwd zonnepaneel of twee. Om uw wattage aint gaande te houden, moet u de zonnepanelen regelmatig schoonmaken en de batterijen zo nodig vervangen (als u oplaadbare batterijen gebruikt).

Het belangrijkste weetje is dat buitenlampen op batterijen het hele jaar door kunnen worden gebruikt, en dat veel merken producten aanbieden die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Enkele van de betere opties hebben een lange levensduur, en het beste is dat ze in een handomdraai te installeren zijn dankzij ingebouwde beugels en ander handig gereedschap. Het moeilijkste is te beslissen welk model het juiste is voor uw ruimte. De beste manier om dat te doen is een stijl te kiezen die past bij de esthetiek van uw huis, en vervolgens een stijl te kiezen die de bestaande verlichtingsarmaturen aanvult.