Trapliften

Advies

Met een traplift kunt u langer zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Onze trapliften zijn betrouwbaar, onderhoudsarm, stil en eenvoudig te bedienen. Of uw trap nu recht is of bochten heeft: Vitalis heeft er een lift voor. Zelfs als uw huis meer dan twee verdiepingen heeft. U hebt al een traplift vanaf € 3.995,-!

Voor iedere woning de perfecte lift

De huisliften van  trapliften-advies.nl zijn een waardevolle aanvulling op uw woning. Uit onderzoek blijkt namelijk, dat een woning met een huislift 10 tot 15% meer waard is dan een vergelijkbare woning zonder huislift. Al onze huisliften zijn in een nieuwbouwwoning of een bestaande woning te plaatsen. Daarbij nemen wij u al uw zorgen uit handen.

Tralift voor een rechte trap

Moderne traplift voor rechte trappen. Deze design traplift van trapliften-advies.nl is speciaal voor rechte trappen en van Nederlands fabricaat. Bij het ontwerp van deze traplift is optimaal rekening gehouden met de wensen en behoeften van onze gebruikers.

vanaf 3.995,- euro

Innovatie voor uw veiligheid en comfort. Deze traplift is speciaal voor trappen met bochten en wenteltrappen. Bij het ontwerp van deze traplift is optimaal rekening gehouden met de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Innovatie voor uw veiligheid en comfort. Deze design traplift is speciaal ontworpen voor meerdere verdiepingen. Bij het ontwerp van de traplift is optimaal rekening gehouden met de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Onze huisliftenlijn is uw introductie binnen verticale mobiliteit. Deze huisliften zijn special ontwikkeld voor locaties met gelimiteerde ruimte. Zelfs als u in een klein huis woont, hoeft u het comfort van een huislift niet te missen.